Specificaties
Breedte: 7
Collectie: Sowden
Colour name product: Light pink
Designer: George Sowden
Diameter: 7
Diepte: 7
Hoogte: 20,5
Kleurnaam: Light pink
Materiaal: Polypropylene, Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Deze RVS thermosfles in light pink van HAY is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat. Zo geniet je onderweg van een warme kop thee of koffie. De contrasterende kleuren zorgen voor het speelse uiterlijk van de Travel mug van George Sowden. Contrasterende kleuren zorgen voor het speelse uiterlijk van de Travel mug van George Sowden voor HAY. Het functionele ontwerp is gemaakt van roestvrijstaal met een plastic deksel, wat het een goede thermoskan maakt. De HAY travel cup is dan ook geschikt voor zowel warme als koude dranken. De RVS thermosfles is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat. Zo geniet je onderweg van een warme kop thee of koffie.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Lees meer

You may also like

-25%
-25%
Mono thermosfles lavender
€ 45,00 € 33,75
Sowden thermofles 0,35 liter light pink
€ 55,00*

€ 41,25