Specificaties
Breedte: 17
Collectie: Sowden
Designer: George Sowden
Diepte: 20,5
Hoogte: 26,5
Materiaal: Polypropylene, Silicone, Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Sowden juicer yellow
Sowdens Juicer citruspers is de nieuwste aanwinst van HAY's George Sowden keukencollectie. Deze sapcentrifuge heeft een prachtig kleurenpalet, is gemaakt van duurzaam plastic en roestvrij staal en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. Het elektrische ontwerp perst effectief citrusvruchten uit en zorgt moeiteloos voor vers sap zonder pulp.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Lees meer
Sowden juicer yellow
Sowden citruspers yellow
€ 169,00*

€ 133,51