Specificaties
Breedte: 15
Collectie: Sowden
Colour name product: Yellow
Designer: George Sowden
Diepte: 37,5
Hoogte: 19,5, 19.5
Kleurnaam: Yellow
Materiaal: Polypropylene, Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De retro broodrooster in yellow heeft dezelfde uitgesproken speelse kleurencombinaties als de rest van George Sowden's serie - een echte blikvanger in iedere keuken. Het keukenapparaat is gemaakt van duurzaam plastic en roestvrij staal en heeft een bruinkleurige wijzerplaat om het toastniveau tot in de perfectie aan te passen. Het design van de broodrooster zorgt vaak voor een vintage look in vele ruimtes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.De bediening van deze design broodrooster is zeer eenvoudig. Stel met de grote ronde knop de gewenste stand in en wacht tot het rode lampje uitgaat. Begin de dag goed met een lekker geroosterd broodje! Combineer deze retro broodrooster met onze andere Sowden producten, zoals de Sowden Kettle, voor een leuke touch in jouw keuken.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Lees meer

You may also like

-21%
Sowden citruspers yellow
€ 169,00 € 133,51
Sowden broodrooster yellow

€ 105,00