Specificaties
Breedte: 31
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diepte: 45
Length: 45
Materiaal: Katoen, Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Sobremesa place mat stripe red
De Sobremesa placemats in stripe red maken deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. De placemats zijn ontworpen om een decoratief randje aan een gedekte tafel te geven. Gemaakt van een mooie kwaliteit OEKO-TEX katoen met een kleurrijk patchwork design, verhogen de placemats de esthetiek van de tafel en beschermen ze tevens tafels en andere oppervlakken. De placemats zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kunnen alleen worden gebruikt of samen met het tafelkleed en de servetten uit dezelfde collectie.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
HAY Sobremesa place mat stripe red
Sobremesa place mat stripe red
€ 35,00*

€ 28,35