Specificaties
Breedte: 27
Designer: Bertjan Pot, Susan Bijl
Diepte: 0
Hoogte: 55
Materiaal: Recycled ripstop nylon

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Six-colour bag m no. 5
Voor HAY ontwierp Susan Bijl samen met Bertjan Pot een speciale versie van haar bekende The New Shopping Bag: de Six-Colour Bag no. 5. Minimalisme, milieubewustheid en functionaliteit komen samen in deze kleurrijke tas, gemaakt van duurzaam en waterafstotend ripstop nylon.Deze Susan Bijl tas is gemaakt van 100% nylon, een textiel dat vaak gebruikt wordt voor vliegers. Dit materiaal is supersterk en gemakkelijk op te vouwen. Een ideale shopping bag voor het halen van boodschappen. Door de vrolijke kleuren is deze duurzame tas een echte eye-catcher op straat.

Susan Bijl

Susan Bijl Susan Bijl is een Nederlandse ontwerpster die in 2000 afstudeerde aan de Willem de Kooning Academie. Met haar afstudeerproject genaamd 'The New Shopping Bag' is ze inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Voor HAY bracht ze haar befaamde tas in samenwerking met Bertjan Pot uit in nieuwe kleuren....
Lees meer
Six-colour bag m no. 5
Six-colour Bag M no. 5
€ 45,00*

€ 35,55