Specificaties
Breedte: 27
Designer: Bertjan Pot, Susan Bijl
Diepte: 0
Hoogte: 55
Length: 0
Materiaal: Recycled ripstop nylon

Care & Maintenance

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
HAY Six-colour bag family
Voor HAY ontwierp Susan Bijl samen met Bertjan Pot een speciale versie van haar bekende The New Shopping Bag: de Six-Colour Bag no. 4. Minimalisme, milieubewustheid en functionaliteit komen samen in deze kleurrijke tas, gemaakt van duurzaam en waterafstotend ripstop nylon.Deze Susan Bijl tas is gemaakt van 100% nylon, een textiel dat vaak gebruikt wordt voor vliegers. Dit materiaal is supersterk en gemakkelijk op te vouwen. Een ideale shopping bag voor het halen van boodschappen. Door de vrolijke kleuren is deze duurzame tas een echte eye-catcher op straat.

Bertjan Pot

Bertjan Pot De Nederlandse ontwerper Bertjan Pot studeerde af aan de afdeling Man and Identity van de Design Academy Eindhoven. Hij werkt nu vanuit zijn studio in Rotterdam, waar hij meubels, interieurs en accessoires ontwerpt. Zijn werk weerspiegelt zijn nieuwsgierigheid naar materialen en onderzoek naar productiemethoden. Bij alles wat hij maakt, voelt Pot zich aangetrokken tot het idee om producten te make...
Read more
HAY Six-colour bag m no. 4
Six-colour Bag M no. 4
€ 45,00*

€ 33,75