Specificaties
Breedte: 37
Designer: Bertjan Pot, Susan Bijl
Diepte: 0
Hoogte: 71
Materiaal: Recycled ripstop nylon

Onderhoud

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
HAY Six-colour bag l no. 8
Voor HAY ontwierp Susan Bijl samen met Bertjan Pot een speciale versie van haar bekende The New Shopping Bag: de Six-Colour Bag no. 8. Minimalisme, milieubewustheid en functionaliteit komen samen in deze kleurrijke tas, gemaakt van duurzaam en waterafstotend ripstop nylon.Deze Susan Bijl tas is gemaakt van 100% nylon, een textiel dat vaak gebruikt wordt voor vliegers. Dit materiaal is supersterk en gemakkelijk op te vouwen. Een ideale shopping bag voor het halen van boodschappen. Door de vrolijke kleuren is deze duurzame tas een echte eye-catcher op straat.

Susan Bijl

Susan Bijl Susan Bijl is een Nederlandse ontwerpster die in 2000 afstudeerde aan de Willem de Kooning Academie. Met haar afstudeerproject genaamd 'The New Shopping Bag' is ze inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Voor HAY bracht ze haar befaamde tas in samenwerking met Bertjan Pot uit in nieuwe kleuren....
Read more
HAY Six-colour bag l no. 8
Six-colour Bag L no. 8

€ 49,00