Specificaties
Breedte: 0,8
Designer: HAY
Diepte: 0,8
Hoogte: 14
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY's Sip Cocktail is een reeks herbruikbare gebogen rietjes gemaakt van borosilicaatglas voor gebruik met warme of koude dranken. De glazen rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en worden geleverd in een set van zes met een handige reinigingsborstel.HAY's Sip is een reeks herbruikbare gebogen rietjes gemaakt van borosilicaatglas. Je kunt ze gebruiken voor zowel warme als koude dranken. De glazen rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en worden geleverd in een set van zes met een handige reinigingsborstel. Met deze herbruikbare rietjes ziet ieder drankje of cocktail er feestelijk uit.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Sip Cocktail rietjes set van 6 multi

€ 29,00