Specificaties
Breedte: 75
Designer: HAY
Diepte: 43
Hoogte: 200
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft praktische plank en kastsystemen in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
HAY Hay wardrobe unit off-white
HAY's Shelving Unit zorgt voor een functionele en eenvoudige opbergoplossing voor keukens, slaapkamers of andere woonruimtes. Het gepoedercoate stalen frame heeft zichtbare scharnieren en schuivers die de rauwe, industriële look versterken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY shelving unit dark blue
Shelving Unit kast pink

€ 469,00