Specificaties
Breedte: 18
Designer: Stefan Diez
Diepte: 33
Dimbaar: Ja
Hoogte: 170
IP Nummer: 20
Koord lengte: 250 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: geïntegreerde LED, 10W
Materiaal: Aluminium, Polypropylene, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Rope trick black yellow black werd gekozen om opgenomen te worden in de permanente collectie designobjecten van het MoMA vanwege zijn hoogwaardige en vooruitstrevende ontwerp. Het creatieve ontwerp combineert LED-technologie in een dynamische nieuwe op maat gemaakte vorm, en het is gemaakt van een reeks hedendaagse materialen, waaronder een intern kunststof skelet en geweven PET voor de arm van de lamp, gegoten ABS voor de basis, en een speciaal ontworpen aluminium LED-module voor warmteafvoer. De acryl kap is flexibel genoeg om langs de hals van de lamp te schuiven. Hierdoor kan diffuus licht worden gericht op verschillende plaatsen in een kamer, waardoor effecten ontstaan die variïren van laag omgevingslicht tot volledige helderheid. De dimmer met geheugen draagt bij aan de indruk dat dit ontwerp toonaangevend is.

Stefan Diez

Stefan Diez Stefan Diez is een industrieel ontwerper uit München, waar hij in 2003 zijn studio Diez Office oprichtte. Als zoon van een meubelmaker leerde hij de kneepjes van het vak al op jonge leeftijd. Hij ontwerpt en ontwikkelt producten voor alledaags gebruik, waarbij hij zich in het bijzonder richt op de potentie van de circulaire economie. Zijn studio wordt gekenmerkt door innovatie, technische expertis...
Lees meer
Rope trick black yellow black

€ 689,00