Specificaties
Breedte: 18
Designer: Stefan Diez
Diepte: 33
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 170
IP Nummer: 20
Koord lengte: 250 CM
Lichtbron: geïntegreerde LED, 10W
Materiaal: Aluminium, Polypropylene, Staal

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Rope trick black yellow black werd gekozen om opgenomen te worden in de permanente collectie designobjecten van het MoMA vanwege zijn hoogwaardige en vooruitstrevende ontwerp. Het creatieve ontwerp combineert LED-technologie in een dynamische nieuwe op maat gemaakte vorm, en het is gemaakt van een reeks hedendaagse materialen, waaronder een intern kunststof skelet en geweven PET voor de arm van de lamp, gegoten ABS voor de basis, en een speciaal ontworpen aluminium LED-module voor warmteafvoer. De acryl kap is flexibel genoeg om langs de hals van de lamp te schuiven. Hierdoor kan diffuus licht worden gericht op verschillende plaatsen in een kamer, waardoor effecten ontstaan die variïren van laag omgevingslicht tot volledige helderheid. De dimmer met geheugen draagt bij aan de indruk dat dit ontwerp toonaangevend is.
Rope trick black yellow black

€ 689,00