Specificaties
Breedte: 50
Designer: HAY
Diameter: 50
Diepte: 50
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 47
Koord lengte: Excl. koord set
Materiaal: Bamboe, IJzer, Papier

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
De lampenkap serie Rice Paper shade50 van HAY straalt een zacht licht uit en kan overal in huis worden gebruikt, met een klassiek lantaarnontwerp van lichtgewicht papier en een geribbeld bamboeframe. Er zijn ronde, ovale en langwerpige vormen verkrijgbaar, evenals een vloervariant met draadpoten om op te staan. Als er geen snoer wordt meegeleverd, wordt de HAY Table Cord Set aanbevolen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Rice paper lampenkap 50

€ 35,00