Specificaties
Breedte: 56
Designer: HAY
Diameter: 56
Diepte: 56
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 47
Koord lengte: Excl. koord set
Materiaal: Bamboe, IJzer, Papier

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
De Rice paper floor shade 56 kan gebruikt worden met verschillende lampvoeten, maar HAY raadt aan om hem te combineren met de Common Table Lamp Base of de Common Floor Lamp Base en een standaard Europese E27 lamp (niet meegeleverd). De Common Rice Paper Shade is een klassiek rijstpapieren lantaarnontwerp dat kan worden gebruikt als onderdeel van een eenvoudige, elegante verlichtingsoplossing. Het geribbelde bamboeframe van de lichtgewicht papieren kap zorgt voor een uitgesproken silhouet. De verlichte kap, die verkrijgbaar is in twee verschillende vormen, straalt een zachte gloed uit die warmte en sfeer toevoegt aan elke kamer in huis.
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
Rice paper floor shade 56

€ 79,00