Specificaties
Breedte: 56
Designer: HAY
Diameter: 56
Diepte: 56
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 47
Koord lengte: Excl. koord set
Materiaal: Bamboe, IJzer, Papier

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
De Rice paper floor shade 56 kan gebruikt worden met verschillende lampvoeten, maar HAY raadt aan om hem te combineren met de Common Table Lamp Base of de Common Floor Lamp Base en een standaard Europese E27 lamp (niet meegeleverd). De Common Rice Paper Shade is een klassiek rijstpapieren lantaarnontwerp dat kan worden gebruikt als onderdeel van een eenvoudige, elegante verlichtingsoplossing. Het geribbelde bamboeframe van de lichtgewicht papieren kap zorgt voor een uitgesproken silhouet. De verlichte kap, die verkrijgbaar is in twee verschillende vormen, straalt een zachte gloed uit die warmte en sfeer toevoegt aan elke kamer in huis.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
Rice paper floor shade 56

€ 55,00