Specificaties
Breedte: 252.5
Collectie: Quilton
Designer: Doshi Levien
Diepte: 143
Hoogte: 72
Zithoogte: 41

Onderhoud

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
Quilton is een modulaire bank dat is ontworpen als een 'gequilte landschapbank'. Het biedt een centrale plek om te leven, werken, sociaal bezig te zijn en te ontspannen. Met verschillende modules geeft de veelzijdige bank van Doshi Levien flexibiliteit en heeft het ruime afmetingen en gevormde vormen. Het bankstel is verkrijgbaar in verschillende bekledingsmogelijkheden, waaronder eenkleurig, tweekleurig of met een zwart contrasterend platform. De gedetailleerde, gequilte bekleding omsluit de zachtheid en volume van de zitkussens en zorgt voor uitzonderlijk comfort. Hulp nodig bij je keuze? Bezoek een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam, waar je kunt proefzitten, hulp kunt krijgen bij het samenstellen van modules en de verschillende stoffen opties kunt bekijken.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Lees meer
HAY Quilton
Quilton duo modules combinatie 19

€ 4.250,00