Specificaties
Breedte: 5, 45, 60
Collectie: Pyramid
Designer: Wim Rietveld
Diepte: 5, 45, 60
Hoogte: 44, 54
Lengte: 5, 45, 60

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Pyramid coffee table 51
Pyramid Coffee Table 51 maakt onderdeel uit van HAY's Pyramid collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende tafels, bureaus, bijzettafeltjes en bankjes. Dankzij HAY en Ahrend is deze Dutch design klassieker (1959) ontworpen door Wim Rietveld weer op de markt gebracht. Gebruik de Pyramid Coffee Table salontafel 51 in restaurants en cafés. De bijzettafel is samen te stellen naar jouw wens. Kies gemakkelijk de kleur van het frame en het tafelblad. Zo past deze salontafel in ieder interieur. Tip! Deze bijzettafel staat perfect naast een comfortabele fauteuil in je woonkamer. Uitstekend om jouw koffie of thee op zetten, wanneer jij televisie kijkt of een boek leest.

Wim Rietveld

Wim Rietveld Wim Rietveld was een bekende Nederlandse industriële meubelontwerper. Voordat hij in 1953 hoofd vormgeving bij Gispen werd, studeerde hij in 1950 aan de Haagse Academie. Rietveld was briljant in het balanceren van functionaliteit en esthetiek en het bedenken van eenvoudige productietechnieken. Een object was in zijn ogen succesvol als het goed van vorm, solide, praktisch en goedkoop was. Hij werkt...
Lees meer
HAY Pyramid coffee table 51
Pyramid salontafel 51

€ 469,00