Specificaties
Breedte: 67,8
Designer: Rop van Mierlo
Diepte: 0
Hoogte: 50
Materiaal: Papier

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Een design van ontwerper Rop van Mierlo voor The Wrong Shop. Panda van Rop van Mierlo is een limited edition poster uit de winkel van Sebastian Wrong waarin hij prints in beperkte oplage en ontwerpen van gevestigde ontwerpers en kunstenaars verkoopt. Deze prints combineren een hoogwaardige productie met unieke kunstwerken van enkele van 's werelds meest gerespecteerde hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. De poster wordt verkocht zonder frame.

Rop van Mierlo

Rop van Mierlo Rop van Mierlo is een grafisch ontwerper en illustrator uit Amsterdam. Na zijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven is hij is bekend geworden door zijn ‘nat-op-nat’-verftechniek waarmee hij tal van dieren op abstracte wijze illustreert. Zijn motto hierbij is: ‘Gewoon doen, zonder te veel nadenken’. Zijn illustraties zijn onder andere te zien op mokken, wandkleden en prints, maar door samen...
Lees meer
Poster Rop van Mierlo Panda

€ 60,00