Specificaties
Breedte: 67,8
Designer: Rop van Mierlo
Diepte: 0
Hoogte: 50
Materiaal: Papier

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Een design van ontwerper Rop van Mierlo voor The Wrong Shop. Mandrill van Rop van Mierlo is een limited edition poster uit de winkel van Sebastian Wrong waarin hij prints in beperkte oplage en ontwerpen van gevestigde ontwerpers en kunstenaars verkoopt. Deze prints combineren een hoogwaardige productie met unieke kunstwerken van enkele van 's werelds meest gerespecteerde hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. De poster wordt verkocht zonder frame.

Rop van Mierlo

Rop van Mierlo Rop van Mierlo is een grafisch ontwerper en illustrator uit Amsterdam. Na zijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven is hij is bekend geworden door zijn ‘nat-op-nat’-verftechniek waarmee hij tal van dieren op abstracte wijze illustreert. Zijn motto hierbij is: ‘Gewoon doen, zonder te veel nadenken’. Zijn illustraties zijn onder andere te zien op mokken, wandkleden en prints, maar door samen...
Read more
Poster Rop van Mierlo Mandrill

€ 60,00