Specificaties
Breedte: 67,5
Designer: Ronan Bouroullec
Diepte: 0
Hoogte: 67,5, 67.5
Materiaal: Papier

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Drawing 7 is een design van ontwerper Ronan Bouroullec voor The Wrong Shop. Drawing 7 is een limited edition poster uit de winkel van Sebastian Wrong. In zijn webshop verkoopt Wrong prints in beperkte oplage en verkoopt hij ontwerpen van gevestigde ontwerpers en kunstenaars, waarmee hij unieke en betaalbare werken produceert. De poster wordt verkocht zonder frame.

Ronan Bouroullec

Ronan Bouroullec De in Parijs wonende kunstenaar Ronan Bouroullec studeerde aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs voordat hij een studio begon met zijn broer Erwan. Naast het ontwerpen van meubels en andere projecten met zijn broer, besteedt Ronan ook tijd aan experimentele activiteiten, waarbij hij kleurrijke tekeningen en schilderijen maakt die hem in een staat van zelfhypnose brengen; ...
Read more
Poster Ronan Bouroullec No. 7

€ 60,00