Specificaties
Breedte: 24
Colour name product: Black
Designer: HAY
Diameter: 24
Diepte: 24
Hoogte: 22
Kleurnaam: Black
Materiaal: Polystone

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY's Plant Pot XXL in black is onderdeel van een serie minimalistische bloempotten met bijpassende schotel. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam polystone en hebben een coating aan de binnenzijde voor extra bescherming. Ideaal als pot voor een mooi bloemetje of kamerplant. In de minimalistische plantenpotten komen je bloemen en planten nog mooier tot hun recht. De pot heeft een natuurlijke afwerking door de kleine spikkeltjes en gaatjes in het steen. Door het afvoergat aan de onderkant kan overtollig water in de schotel weglopen. Geschikt voor binnengebruik. Let op: Elk item is uniek. Kleur kan afwijken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Plant Pot met schotel XXL black

€ 69,00