Specificaties
Breedte: 18,7
Colour name product: Black
Designer: HAY
Diameter: 18,7
Diepte: 18,7
Hoogte: 14,5
Kleurnaam: Black
Materiaal: Polystone

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Plant pot with saucer m white
HAY's Plant Pot L in black is onderdeel van een serie minimalistische bloempotten met bijpassende schotel. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam polystone en hebben een coating aan de binnenzijde voor extra bescherming. Ideaal als pot voor een mooi bloemetje of kamerplant. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In de minimalistische plantenpotten komen je bloemen en planten nog mooier tot hun recht. De pot heeft een natuurlijke afwerking door de kleine spikkeltjes en gaatjes in het steen. Door het afvoergat aan de onderkant kan overtollig water in de schotel weglopen. Geschikt voor binnengebruik. Let op: Elk item is uniek. Kleur kan afwijken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Plant pot with saucer l black
Plant Pot met schotel L black
€ 45,00*

€ 38,25