Specificaties
Breedte: 9
Colour name product: Fuchsia
Designer: Lex Pott
Diameter: 9
Diepte: 9
Hoogte: 20
Kleurnaam: Fuchsia
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Pillar kaars S in fuchsia is onderdeel van een collectie kaarsen waarbij Lex Pott opvallende kleurencombinaties en verschillende afmetingen gebruikt om een reeks kaarsen te creëren met een onderscheidend en speels ontwerp. Door het onverwachte en speelse design is het een eyecatcher in iedere ruimte. De kaars is beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Maak kleurrijke composities met meerdere gekleurde kaarsen of geef alle aandacht aan een unieke pillar kaars.

Lex Pott

Lex Pott Lex Pott is een Nederlandse ontwerper die altijd streeft naar een zekere harmonie in vorm, functie en context. Hij studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy in Eindhoven en heeft nu een ontwerpstudio in Rotterdam. In zijn werk keert hij graag terug naar de oorsprong van materialen als hout, (natuur)steen en metaal. Hij probeert ze terug te brengen tot hun essentie: het materiaal. Hij ha...
Lees meer
HAY Pillar candle s lavender
Pillar kaars S tall fuchsia
€ 45,00*

€ 34,65