Specificaties
Breedte: 9
Colour name product: Lavender
Designer: Lex Pott
Diameter: 9
Diepte: 9
Hoogte: 15
Kleurnaam: Lavender
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Pillar candle family
HAY's Pillar kaars S in Lavender is onderdeel van collectie kaarsen waarbij Lex Pott opvallende kleurencombinaties en verschillende afmetingen gebruikt om een reeks kaarsen te creren met een onderscheidend en speels ontwerp. Beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Lex Pott gebruik voor de Pillar kaars opvallende kleurencombinaties. Door het onverwachte en speelse design is het een eyecatcher in iedere ruimte. De kaars is beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Maak kleurrijke composities met meerdere gekleurde kaarsen of geef alle aandacht aan een unieke pilaar kaars.

Lex Pott

Lex Pott Lex Pott is een Nederlandse ontwerper die altijd streeft naar een zekere harmonie in vorm, functie en context. Hij studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy in Eindhoven en heeft nu een ontwerpstudio in Rotterdam. In zijn werk keert hij graag terug naar de oorsprong van materialen als hout, (natuur)steen en metaal. Hij probeert ze terug te brengen tot hun essentie: het materiaal. Hij ha...
Read more
HAY Pillar candle s lavender
Pillar kaars S Lavender

€ 39,00