Specificaties
Breedte: 9
Designer: Lex Pott
Diameter: 9
Diepte: 9
Hoogte: 30
Kleurnaam: Ochre
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Pillar candle family
De Pillar Kaars van HAY, ontworpen door Lex Pott, heeft opvallende kleurencombinaties en diverse afmetingen. Het onderscheidende en speelse ontwerp maakt deze kaars tot een eyecatcher in elke ruimte. Omdat de kaars in verschillende kleuren en ontwerpen verkrijgbaar is, kun je kleurrijke composities maken met meerdere kaarsen of de aandacht richten op een enkele, unieke Pillar Kaars.

Lex Pott

Lex Pott Lex Pott is een Nederlandse ontwerper die altijd streeft naar een zekere harmonie in vorm, functie en context. Hij studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy in Eindhoven en heeft nu een ontwerpstudio in Rotterdam. In zijn werk keert hij graag terug naar de oorsprong van materialen als hout, (natuur)steen en metaal. Hij probeert ze terug te brengen tot hun essentie: het materiaal. Hij ha...
Lees meer
HAY Pillar candle family
Pillar Kaars L Ochre
€ 55,00*

€ 27,50