Specificaties
Breedte: 14
Designer: Pierre Charpin
Diepte: 55
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 42,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Ash grey
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5.7W
Materiaal: Aluminium, IJzer

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
PC double arm w. table insert ash grey is een elegante en nauwkeurig ontworpen multifunctionele lamp die op verschillende manieren kan worden gebruikt, waaronder vrijstaand, op een bureau, klemmen en aan de muur. De lamp heeft een zeer functioneel ontwerp met een kop van polycarbonaat, aluminium armen en een voet van ABS, evenals verborgen gasveren die ervoor zorgen dat de armen en de kop op hun plaats blijven wanneer ze worden verplaatst. De lamp heeft ook een ge´ntegreerde touchdimmer voor het regelen van de helderheid. De dubbele armlamp PC heeft twee zwenkarmen en is verkrijgbaar in de varianten klem, muurbeugel, tafelvoet en tafelinzet. De lamp is geschikt voor zowel priv_- als kantooromgevingen en is gecertificeerd voor contractgebruik als taakverlichting.

Pierre Charpin

Pierre Charpin Pierre Charpin is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Parijs. Hij wilde kunstenaar worden, maar focuste zich later op het ontwerpen van meubels en objecten. Hij studeerde aan de Nationale School voor Schone Kunsten in Bourges. Zijn artistieke achtergrond zie je nog altijd terug in zijn ontwerpen. Vorm en kleur kenmerken zijn werk en tekenen is een essentieel onderdeel van zijn creatieve ...
Read more
PC double arm w. table insert ash grey

€ 345,00