Specificaties
Breedte: 46, 70, 90
Collectie: Pastis
Designer: Julien Renault
Hoogte: 40, 52, 74
Lengte: 46, 70, 90
Materiaal: Wood

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY Pastis coffee table
Pastis Coffee Table, ontworpen voor HAY door de Franse ontwerper Julien Renault, is een houten tafel die gebouwd is op authenticiteit, kracht en vakmanschap van hoge kwaliteit, met de bedoeling een tijdloze salontafel te creëren die tientallen jaren mee zou gaan. De tafel heeft een rond tafelblad en vier lage poten, een stevige constructie en een elegante esthetiek. Het is een veelzijdige salontafel die persoonlijkheid uitstraalt - om van het leven te genieten, te dineren, gezellig samen te zijn en een gevoel van warmte en vitaliteit in zijn omgeving te brengen. Pastis is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren met een gefineerd tafelblad.

Julien Renault

Julien Renault De Franse ontwerper Julien Renault studeerde industrieel design aan ESAD Design & Art School in Reims en ECAL in Zwitserland. Daar leerde hij zichzelf te werken met een combinatie van objectieve en rationele methoden In combinatie met artistieke en persoonlijke vrijheid. Je herkent zijn stijl aan zijn waardering voor basiselementen, natuurlijke kleuren en fundamentele materialen. Hij zoekt alt...
Read more
HAY Pastis coffee table
Pastis salontafel

€ 629,00