Specificaties
Breedte: 28
Colour name product: Dark red
Designer: Clara von Zweigbergk
Diameter: 28
Diepte: 28
Hoogte: 30,5
Kleurnaam: Dark red
Materiaal: FSC recycled paper

Onderhoud

Niets is zo fijn als een clean desk. De beste manier om jouw desk en toebehoren schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaakproduct voor gladde oppervlakten te gebruiken. Verstuif nooit rechtstreeks een schoonmaakproduct op het product, maar verstuif op een doek.
Designer Clara von Zweigbergk combineert contrasterende kleuren met een schuine vouwtechniek om een speelse en kleurrijke prullenbak te creeren die elke ruimte opfleurt. De Paper Bin in dark red is gemaakt van FSC gerecycled papier en kan door de beschermende coating worden gebruikt voor andere vormen van afvalverwijdering, maar ook voor decoratieve en opslagdoeleinden. Verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties.

Clara von Zweigberk

Clara von Zweigberk Clara von Zweigbergk is een Zweedse grafisch ontwerper en artdirector uit Stockholm. Ze studeerde aan de Beckmans School of Design in Stockholm en vervolgde haar studie aan Art Center College of Designing in de VS. Ze heeft veel interesse in papier, kleur, typografie, vorm en heeft een goed gevoel voor kleur. Na een paar jaar in Milaan te hebben gewerkt, keerde ze terug naar Zweden om haar eigen o...
Read more
Paper paper bin dark red

€ 35,00