Specificaties
Breedte: 56
Designer: HAY
Diameter: 56
Diepte: 56
Hoogte: 47
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Materiaal: Bamboe, IJzer, Papier

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
De Paper Lampenkap Vloer heeft een klassiek lantaarnontwerp van lichtgewicht papier en een geribde bamboe frame, met draadpoten voor een staande opstelling. Met een diameter van 56 cm en een zachte lichtval voegt deze vloerlamp een warme sfeer toe aan elke ruimte. Let op: het snoerset is niet inbegrepen; gebruik het aanbevolen HAY Cord Tafel Snoerset.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Rice paper floor shade 56 classic white
Paper Lampenkap Vloer 56

€ 55,00