Specificaties
Breedte: 58
Designer: Komplot Design
Diepte: 78
Hoogte: 71
Zithoogte: 45

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY Little nobody
Het Deense design duo Komplot Design heeft met dit ontwerp een stoel weten te produceren enkel gemaakt van vilt. De stoel Nobody van HAY is gevormd uit één stuk, licht van gewicht en eenvoudig stapelbaar. Het is een moderne fauteuil die er ontzettend tof uitziet, maar ook nog eens comfortabel zit. Ook fijn om te weten: deze design stoel voldoet zowel in materiaalgebruik als in productie aan de moderne eisen van duurzaamheid.

Komplot Design

Komplot Design Komplot Design was een creatief ontwerpersduo, bestaande uit Boris Berlin en Poul Christiansen. In 2011 gingen de twee uit elkaar om aan andere projecten te werken, maar de actieve projecten van Komplot bleven bestaan. Omdat ze in industrieel, grafisch-meubeldesign werkten, had Komplot een multidisciplinaire aanpak. Ze wonnen samen talloze prijzen en je herkent hun ontwerpen aan de technisch uitge...
Read more
HAY Little nobody
Nobody

€ 619,00