TRIANGLE LEG

We hebben een selectie aan houten tafels en bankjes, zodat jij een fijne eethoek of werkplek kan maken. De meubelstukken uit deze collectie hebben hun naam te danken aan de driehoekige poten onder de meubelstukken.

Meer

TRIANGLE LEG

Actieve filters

€ 1.899,00

HAY's Triangle Leg tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. Simon Jones werd gemotiveerd door de wens meer ruimte te creëren rondom een ronde en ovale tafel. De rechthoekige uiteinden zorgen voor een gezellige uitstraling en maximaliseren het aantal zitplaatsen rondom de tafel. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals gezeept eik.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 1.399,00

HAY's Triangle Leg bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de bench en tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. Het bankje is vervaardigd in massief eiken met een geoliede-, gezeepte- of helder gelakte afwerking.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

Triangle Leg

Op zoek naar een grote eettafel? En een bijpassend bankje om op te zitten? Bekijk dan onze Triangle Leg collectie. We hebben een selectie aan houten tafels en bankjes, zodat jij een fijne eethoek of werkplek kan maken. De meubelstukken uit deze collectie hebben hun naam te danken aan de driehoekige poten onder de meubelstukken.

Meer ruimte

De ontwerpers van Simon Jones Studio wilden een tafel maken waar meer mensen aan kunnen zitten dan aan een normale rechthoekige tafel. Daarom hebben ze ervoor gekozen om de hoeken van de tafel rond te maken. Zo is er genoeg plaats voor iedereen!

Designer

Simon Jones Studio bestaat uit twee ontwerpers, Simon Jones en Jack Neville. Deze Londense ontwerpers hebben oog voor detail en gebruiken materiaal als leidraad in hun ontwerpen. Ze werken samen aan architecturale projecten, tentoonstellingsontwerpen en meubelproductie.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!