Spiegels

In onze HAY.nl vind je een uitgebreide & minimalistische design collectie spiegels. Bestel jouw favoriete item via HAY.nl en laat je bestelling boven de €30,- snel & gemakkelijk thuisbezorgen naar Nederland en België.

Meer

Spiegels

Actieve filters

€ 219,00

De prachtige Strap ronde spiegel van HAY voelt zich met zijn retro-design in vrijwel elk interieur thuis. Deze vintage spiegel is ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. De ronde lijst - van gepoedercoat staal - heeft een groef zodat de siliconen rubberen band er een stevig houvast op heeft. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen, het ophanghaakje wordt meegeleverd. HAY strap decoratie spiegel is verkrijgbaar in twee maten.

De afmeting van deze ronde spiegel zorgt ervoor dat je kamer optisch groter lijkt, doordat de woonkamer als het ware ‘doorloopt’ in de spiegel. Creëer zo hét pronkstuk van jouw woonkamer!

Op voorraad
€ 69,00

Ruban Spiegel is ontworpen door Inga Sempé voor HAY. Deze serie spiegels heeft een mooi gekleurd lint om de spiegel heen, dat tegelijkertijd het ophangsysteem is. Deze prachtige vierkante en rechthoekige design spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, perfect voor in jouw hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer.

HAY Spiegel: Minimalistisch en uniek

HAY biedt een ruime en unieke collectie design spiegels aan voor in jouw hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Onze prachtige vierkante en rechthoekige Ruban Mirror spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. We hebben bij HAY ook verschillende soorten Pocket Mirror zakspiegels in de collectie.

Betaalbaar design

De prachtige en betaalbare Strap spiegel van HAY voelt zich met zijn retro-design thuis in vrijwel elk interieur. Ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. De ronde lijst – van gepoedercoat staal – heeft een groef zodat de siliconen rubberen band er een stevige houvast op heeft. De spiegel is makkelijk op te hangen en is verkrijgbaar in twee formaten en verschillende kleuren.

Online vs. Winkel

Zou jij graag de gehele collectie passpiegels en spiegels in het echt willen bekijken? Geen probleem, wij helpen je bij HAY graag verder! Je bent van harte welkom in één van onze HAY winkels in Amsterdam en Rotterdam om de collectie te bekijken.

Online: snel en gemakkelijk

Heb je ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig en weet je precies welke spiegel jij wilt kopen? Bestel de producten via HAY.nl, net zo gemakkelijk. De producten worden vanaf €30,- gratis verzonden binnen Nederland en België. Op deze manier heb je de producten snel en gemakkelijk in huis!

Ben je misschien op zoek naar een goedkope spiegel online? Misschien vind jij jouw droomspiegel wel in onze outlet voor een mooie prijs! Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat jij er bij bent!