Soft Edge 10 Sled

De Soft Edge stoel bewijst dat schoonheid in de simpele dingen schuilt. Elke stoel uit deze collectie heeft een natuurlijk gevormde zitting en leuning.

Soft Edge 10 Sled

Actieve filters

€ 305,00

De Soft Edge 10 Sled van ontwerpduo Iskos-Berlin zijn houten eetkamerstoelen. Het minimalistisch ontwerp biedt optimaal comfort dankzij de organische gevormde zitting en rugleuning van FSC™ gecertificeerd eikenhout. Deze wachtkamerstoelen, kantine stoelen of kantoorstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en ze zijn stapelbaar tot wel 10 stuks.

€ 14,00

Set van 4 Linking Gliders om de Soft Edge 10 Sled stoelen aan elkaar te kunnen koppelen. Met of zonder vilt aan de onderkant.

De Soft Edge 10 Sled van ontwerpduo Iskos-Berlin zijn houten eetkamerstoelen. Het minimalistisch ontwerp biedt optimaal comfort dankzij de organische gevormde zitting en rugleuning van FSC™ gecertificeerd eikenhout. Deze kantine stoelen of kantoorstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en ze zijn stapelbaar tot wel 10 stuks. Dankzij deze set kun je de stoelen makkelijk aan elkaar vastmaken. Ideaal voor wachtkamerstoelen of als je de stoelen voor publiek gebruikt.