• Soft Edge 10 Lounge
  • Soft Edge 10 Lounge
  • Soft Edge 10 Lounge
  • Soft Edge 10 Lounge
  • Soft Edge 10 Lounge
  • Soft Edge 10 Lounge
keyboard_arrow_down
Soft Edge 10 Lounge
zoom_in

Soft Edge 10 Lounge

€ 339,00
Onderstel
Zitting
Aantal
event Levertijd langer dan 8 weken

De Soft Edge 10 Lounge stoel komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een lager, breder ontwerp dat meer bevorderlijk is voor ontspanning of langer zitten. Het stalen onderstel versterkt het minimalistische ontwerp, terwijl de kracht, stabiliteit en het comfort van het FSC™ gecertificeerd hout de fauteuil een warmere uitstraling geeft. De stoelen zijn stapelbaar en geschikt voor in huis, op kantoor of in restaurants.

 

HAY.nl is een CBW-erkende webshop

 

Gratis bezorging vanaf €30,- in NL en BE

 

Officiële HAY Partner

MAAT
B57 x D64 x H69 cm

ZITTING
FSC™ gecertificeerd eikenhout

ONDERSTEL
Gepoedercoat metaal, chroom

KLEUREN
Metalen Frame: zachtgrijs, zwart, herfst rood, chroom
Zitting en rugleuning: Zwart, dusty groen, herfstrood, hunter, soft grijs, soft zwart, gerookt of een blanke lak. Lak op waterbasis.

DESIGNER
Iskos-Berlin

HOUTEN EETKAMERSTOELEN
De Soft Edge 10 Lounge stoel komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een lager, breder ontwerp dat meer bevorderlijk is voor ontspanning of langer zitten. Het stalen onderstel versterkt het minimalistische ontwerp, terwijl de kracht, stabiliteit en het comfort van het FSC™ gecertificeerd hout de fauteuil een warmere uitstraling geeft. De houten stoelen zijn stapelbaar en geschikt voor in huis, op kantoor of in restaurants.

HAY's Soft Edge stoel is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

ADVIES
Bezoek HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam om alle kleuren en onderstellen te bekijken. Deze stoel wordt speciaal op jouw verzoek samengesteld – lees ons retourbeleid voor meer informatie.

Vergelijkbare producten: