Silhouette 3-zits

Wil jij geen bank waar je in verdwijnt, maar juist een wat stevigere, elegante bank? Dan is de Silhouette 3-zitsbank wat voor jou.

Silhouette 3-zits

Actieve filters

€ 3.509,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3-zitsbank in Linara Spice met opvallende Sense cognac leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 5.399,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3-zitsbank in Olavi 03 met opvallende zwart leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 4.249,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3-zitsbank in Raas 662 met eenzelfde bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.