Seat Pads

Seat Pads koop je bij HAY.nl. Onze zitkussens zijn gemaakt van stof en leder en zijn beschikbaar voor een selectie stoelen en barkrukken van HAY. Bestel jouw favoriete item via onze webwinkel en we bezorgen het vanaf €30,- gratis bij jou thuis in Nederland en België.

Meer

Seat Pads

Actieve filters

€ 39,00

Combineer jouw Palissade meubels met deze prachtige en comfortabele Palissade tuinkussens voor extra zitcomfort! Palissade is een uitgebreide tuinmeubelcollectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec.

De Palissade serie bestaat uit verschillende hoge en lage stoelen, hoge en lange banken, tafels, krukken en ligstoelen.

Op voorraad
€ 39,00

Om een hele middag of avond comfortabel te kunnen zitten kan het nog wel eens lekker zijn om een stoelkussen te gebruiken. Deze zitkussens voor de AAC About a chair stoelen zorgen voor extra zitcomfort en stijl. De Seat pad zitkussens zijn gemaakt van stof en leer, beschikbaar voor de About A Chair collectie met armleuning. Combineer deze seat pad zitkussens met andere decoraties in je huis voor een geheel nieuwe uitstraling van je interieur!

Uitgebreide collectie

Onze Seat Pads zijn beschikbaar voor verschillende HAY stoelen barkrukken: Elementaire Stoel, AAC met armleuning, AAC zonder armleuning, AAS. Onze nieuwste zitkussens zijn de Seat Pads voor de Élémentaire Chair. Deze kussens zijn verkrijgbaar in Steelcut Trio, Sofia Leather en Outdoor.

About a Chair AAC collectie

Ook hebben we een uitgebreide collectie zitkussens voor de AAC collectie met armleuning. Deze kussens zijn verkrijgbaar in Surface by HAY en Leather Sierra Black.

Online vs. Winkel

Zou jij de Seat Pad zitkussens graag eerst in het echt zien? Je bent van harte welkom in één van onze HAY winkels. Heb jij ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig en weet je precies welke exemplaar je wilt kopen? Bestel de Seat Pad via onze online shop, net zo gemakkelijk! Deze wordt namelijk vanaf €30,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België.