Schrijfwaren

Op zoek naar unieke en mooi vormgegeven pennen en potloden om te gebruiken op je werkplek? In onze HAY.nl vind je een uitgebreide collectie schrijfwaren. Bestel jouw favoriete items via HAY.nl en we bezorgen het boven de €30,- gratis bij jou thuis binnen Nederland en België.

Meer

Schrijfwaren

Actieve filters

€ 10,00

Bullet van HAY is een mooi vormgegeven, slanke pen met zwarte inkt. Ook al zijn deze gouden pennen niet navulbaar zoals de klassieke vulpennen, ze voelen net zo perfect in je hand! Bullet is een waar kunstwerk op zich en zal shinen op jouw bureau! Deze balpen is verkrijgbaar in metallic goud en regenboog. Gegarandeerd schrijfplezier!

Op voorraad

Comfortabel, efficiënt en plezierig werken met HAY

Tegenwoordig brengen we allen op een dag veel uur door achter de computer: op kantoor, maar ook op de werkplek in huis. We weten er bij HAY alles van en daarom verkopen wij een ruim assortiment kantoor artikelen. Naast bureau- en vergaderstoelen, bureaus en innovatieve kastensystemen vind je in onze HAY.nl ook een uitgebreide collectie bureau accessoires aan. Deze kantoorbenodigdheden zorgen ervoor dat jij zo comfortabel, efficiënt en plezierig mogelijk kunt werken.

Bestseller schrijfgerei

Onze collectie schrijfwaren bestaat uit kleurrijke, herkenbare en uniek vormgegeven items. Eén van onze bestsellers is de Bullet pen. Deze luxe balpen is een mooi vormgegeven, slanke vul pen met zwarte inkt, uitgevoerd in goud- of regenboogkleurig. Schrijfplezier gegarandeerd!

Unieke potloden & pennen

In onze HAY.nl vind je verschillende potloden, zoals Suits Pencil, SwirlHaypencil No. 4 en Haypencil No. 5. Deze potloden zullen een echte eyecatcher zijn op jouw bureau! De kleurrijke Candy Pen bestaat uit twee kleuren. Schrijven zal een stuk leuker worden met dit funky potlood.

Online bestellen: gemakkelijk en snel

Oftewel, de keuze is reuze! Vind jij het fijn om producten vanuit huis te kopen? Online bestellen gaat tegenwoordig zo gemakkelijk. In onze HAY.nl zijn alle producten te koop, net zo gemakkelijk. En vanaf nu is de verzending gratis boven de €30 naar Nederland en België. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding? Kijk dan eens in onze outlet!

Vragen?

Potlood of balpen? Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou jij graag geadviseerd willen worden over de verschillende producten? Aarzel dan niet! Neem contact met ons op via de mail of telefoon of kom langs in één van onze HAY winkels in Amsterdam en Rotterdam.