Ronde eettafels

Op zoek naar een ronde eettafel? HAY’s collectie eettafels bestaat uit moderne en minimalistische design eettafels.

Ronde eettafels

Actieve filters

€ 415,00 € 332,00

HAY's CPH20 is onderdeel van de uitgebreide Copenhague collectie. De CPH 20 tafel is voorzien van een rond tafelblad en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, formaten en kleuren. Deze tafel - ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec - is perfect voor intiemere bijeenkomsten en vergaderingen als voor grotere café-achtige omgevingen.

€ 1.799,00 € 1.439,20

HAY CPH25 uit de Copenhague is een strakke, ronde tafel met 4 poten. HAY heeft Ronan en Erwan Bouroullec uitgenodigd om een collectie te ontwerpen voor de vernieuwde Universiteit van Kopenhagen (KUA). CPH25 is perfect voor zowel intieme bijeenkomsten en vergaderingen als voor grotere, café-achtige omgevingen. De CPH 25 tafel is ook ideaal als eettafel thuis.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 369,00

Neu Tafel van HAY is een kleine tafel met een rond of vierkant tafelblad. Neu Table is te gebruiken in allerlei omgevingen, zowel binnen- als buitenshuis. Gebruik deze tafel in jouw kantoor, café, restaurant, tuin, terras of op het balkon. De kleine ronde tafel is verkrijgbaar in antraciet grijs en lichtgrijs.

De tafel is gemaakt van gepoedercoat staal, waardoor deze tuintafel bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ideaal voor in je tuin of op een buiten terras! 

€ 399,00

Terrazzo van HAY is een bijzondere en veelzijdige ronde eettafel die geschikt is voor zowel binnen- als buitenshuis. Gebruik deze tafel als eettafel, terrastafel, bistrotafel of horeca tafel. Het terrazzo onderstel voegt karakter toe, het stalen tafelblad is verkrijgbaar in antraciet en grijs.

€ 539,00

De Palissade Cone tafel is een ontwerp van HAY met het Franse design duo Ronan en Erwan Bouroullec. De voet van de tafel bestaat uit een kegel, een geometrische vorm dat zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. De solide basis en het ultradunne stalen blad zorgen ervoor dat de bijzettafel sterk en elegant is, perfect passend bij de andere items uit de Palissade collectie. De Cone tafel kan zowel geplaatst worden in binnen en buiten ruimtes en is daarom ideaal voor terrassen, balkons, tuinen, cafés en openbare ruimtes.

€ 1.649,00

De Two-Colour tafel, ontworpen door Muller van Severen, is geïnspireerd op de contrasten en overeenkomsten tussen de materialen die gebruikt zijn. De stalen tafelpoten zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Op voorraad
€ 2.049,00

HAY's Triangle Leg tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. Simon Jones werd gemotiveerd door de wens meer ruimte te creëren rondom een ronde en ovale tafel. De rechthoekige uiteinden zorgen voor een gezellige uitstraling en maximaliseren het aantal zitplaatsen rondom de tafel. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals gezeept eik.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 2.049,00

Een echte designklassieker. Voor de Rey Table, ontworpen door de Zwitserse ontwerper Bruno Rey in 1971, heeft HAY samengewerkt met Dietiker om de Rey Collectie in een vernieuwde vorm uit te brengen. De befaamde tafel, met een eenvoudig, maar robuust ontwerp met een innovatieve verbinding tussen tafelblad en poten.

€ 1.039,00

De Pastis Table, ontworpen voor HAY door de Franse ontwerper Julien Renault, is een houten tafel die gebouwd is op authenticiteit, kracht en hoogwaardig vakmanschap, met de bedoeling een tijdloze tafel te creëren die tientallen jaren mee zou gaan. De tafel heeft een rond tafelblad en vier gebogen poten, een stevige constructie en een elegante esthetiek. Het is een veelzijdige tafel die persoonlijkheid uitstraalt - om van het leven te genieten, te dineren, gezellig te zitten en een gevoel van warmte en vitaliteit in zijn omgeving te brengen. Pastis is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren met een gefineerd tafelblad. Door zijn compacte afmetingen en duurzaamheid is de tafel geschikt voor vele ruimtes binnenshuis, van privéwoningen tot cafés en andere openbare omgevingen.

€ 1.699,00

Geïnspireerd door de strakke esthetiek van klassieke Shaker-meubels ontwierpen de Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec de HAY Passerelle-tafel - een vernieuwde interpretatie met dezelfde eenvoud en kwaliteit in een meer hedendaagse context. Het tafelblad heeft een uitgebalanceerde, vlakke constructie met massief houten randen en een bovenblad van fineer, laminaat of linoleum. De kern is gemaakt van Lisocore® - een geavanceerd, hoogwaardig materiaal dat zeer sterk is en toch uiterst licht en gemakkelijk te verplaatsen. De onderconstructie is even robuust en functioneel, met een massief houten frame en een dwarsbalk van aluminium en staal die de tafel verstevigt en stabiliseert. Deze versie: fineer tafelblad

€ 1.669,00

Geïnspireerd door de strakke esthetiek van klassieke Shaker-meubels ontwierpen de Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec de HAY Passerelle-tafel - een vernieuwde interpretatie met dezelfde eenvoud en kwaliteit in een meer hedendaagse context. Het tafelblad heeft een uitgebalanceerde, vlakke constructie met massief houten randen en een bovenblad van fineer, laminaat of linoleum. De kern is gemaakt van Lisocore® - een geavanceerd, hoogwaardig materiaal dat zeer sterk is en toch uiterst licht en gemakkelijk te verplaatsen. De onderconstructie is even robuust en functioneel, met een massief houten frame en een dwarsbalk van aluminium en staal die de tafel verstevigt en stabiliseert. Deze versie: laminaat of linoleum tafelblad