REBAR

De Rebar collectie geeft jouw interieur een luxueus randje. Er zijn vijf verschillende bijzettafeltjes in deze collectie, waarvan er vier een marmeren tafelblad hebben.

Meer

REBAR

Actieve filters

€ 329,00

Rebar van Sylvain Willenz bestaat uit een serie salon-, koffie-, en bijzettafels. Voor deze collectie zijn verschillende materialen gebruikt, zoals gepoedercoat staal en marmer. De Rebarcollectie is geschikt voor privé-, zakelijke of openbare ruimtes.

Op voorraad

HAY Rebar collectie

De Rebar collectie geeft jouw interieur een luxueus randje. Er zijn vijf verschillende bijzettafeltjes in deze collectie, waarvan er vier een marmeren tafelblad hebben. Het minimalistische frame zorgt ervoor dat de tafeltjes perfect bij elk interieur passen.

Jij beslist

Je kunt kiezen voor een rechthoekige tafel, of ga voor een wat huiselijkere uitstraling en kies voor een rond tafelblad.

Designer

Deze collectie is ontworpen door Sylvain Willenz uit België. Sylvain wordt geïnspireerd door graphics en tekeningen en maakt elegante en strakke ontwerpen.

Service

Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!