Onderstellen

HAY Loop Stand Frame koop je bij HAY.nl. We bieden dit onderstel aan in verschillende kleuren en hoogtes. Bestel jouw favoriete design items en laat het snel & gemakkelijk gratis thuisbezorgen vanaf €30,- in Nederland en België.

Meer

Onderstellen

Actieve filters

€ 179,00

De Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jorgensen ontworpen voor HAY. De Loop Stand is een vereenvoudiging van de industriële bok, ontworpen met drie poten in elk uiteinde. De Loop Stand schragen geven jou de kans om voor een relatief lage prijs een prachtige designtafel te creëren.

Set van 2 stuks.

Op voorraad
€ 215,00

De Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jorgensen ontworpen voor HAY. De Loop Stand is een vereenvoudiging van de industriële bok, ontworpen met drie poten in elk uiteinde. De Loop Stand Frame High schragen geven jou de kans om voor een relatief lage prijs een prachtige designtafel te creëren.

Set van 2 stuks.

Loop Stand Frame Schragen

De Loop Stand Frame schragen geven jou de kans om voor een relatief lage prijs een prachtige designtafel te creëren! De Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jørgensen ontworpen voor HAY. De Loop Stand is een vereenvoudiging van de industriële bok, ontworpen met drie poten. Deze schragen worden verkocht in een set van 2 stuks en zijn verkrijgbaar in wit, zwart of grijs.

Betaalbaar design

Op zoek naar een mooie en betaalbare HAY tafel online? Misschien vind jij jouw droomexemplaar wel in onze outlet voor een mooie prijs. Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat je er snel bij bent.

Online bestellen: snel en gemakkelijk

Zijn de winkels gesloten of heb je ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig? Bestel de producten online via onze webwinkel, net zo gemakkelijk! In onze HAY.nl vind je de gehele collectie design tafels. Ook niet geheel onbelangrijk: wij bezorgen de tafel gratis bij jou thuis in Nederland en België.

Vragen over jouw design tafel?

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou je de collectie tafels graag eerst in het echt willen bewonderen voordat je overgaat tot een aankoop? Wij helpen je graag verder. Je bent van harte welkom in één van onze winkels in Amsterdam en Rotterdam. Ook kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.