NOC

Op zoek naar een unieke wandlamp? Of eentje die je kunt bevestigen aan je meubels? Bekijk onze Noc-collectie!

Meer

NOC

Actieve filters

€ 199,00

Noc Clip Lamp van HAY is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Deze universele klemlamp met een kapje gemaakt van gefacetteerd gegoten aluminium is verkrijgbaar in het grijs, wit en rood. Gebruik de Noc Clip Lamp als lampje naast het bed & bureau of gebruik het als sfeerlamp aan een plank geklemd aan de muur. De lamp wordt geleverd met een LED bulb en 2 meter snoer.

€ 199,00

Noc Wall Wandlamp van HAY is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Deze wandlamp met gefacetteerd gegoten aluminium kap is verkrijgbaar in het grijs, wit en rood. Gebruik de Noc Wall als wandlamp naast het bed of als sfeerverlichting in de woonkamer. De lamp wordt geleverd met een LED bulb en 2 meter snoer.

Op voorraad
€ 179,00

HAY's Noc Wall Button is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Deze wandlamp van gegoten aluminium en poedercoating is verkrijgbaar in het wit en donkergrijs. Gebruik de Noc Wall Button naast het bed & bureau of als sfeerverlichting in je woonkamer. De lamp wordt geleverd met een LED bulb. 

Noc

Op zoek naar een unieke wandlamp? Of eentje die je kunt bevestigen aan je meubels? Bekijk onze Noc-collectie! Je kunt deze lampen zelf positioneren doordat ze beweegbaar zijn. Ze zien er prachtig uit in jouw interieur, maar ook in commerciële omgevingen.

Designer

De Noc collectie is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias van studio SmithMatthias. Deze ontwerpers vinden duurzaamheid, functionaliteit en verbinding met mensen door middel van hun werk erg belangrijk.