NEW ORDER

De New Order collectie bestaat uit een modulair opbergsysteem en een modulair tafelsysteem. Je kunt zelf bepalen over de meubelstukken uit deze collectie en je hebt zelfs de mogelijkheid om het opbergsysteem en de tafel uit deze collectie samen te voegen.

Meer

NEW ORDER

Actieve filters

New Order van HAY is een multifunctioneel en innovatief rekkensysteem, uitgevoerd in aluminium. Dit modulaire kastensysteem is de ideale oplossing voor alle kantooromgevingen! De meubels kunnen als losse elementen worden gebruikt (bijv. als dressoir) of worden gecombineerd. De planken kunnen tot 1,5 meter breed zijn. Combineer open en dichte vakken voor een speels karakter.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.754,00

HAY's New Order Tafel is ontworpen door Stefan Diez. Deze NO Tafel hoort bij het veelzijdige en modulaire systeem New Order. Gebruik deze tafel als eettafel in je eetkamer of als bureau in je kantoorruimte. De New Order Tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Ontwerp je eigen New Order combinatie met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 3.120,00

New Order Tafelcombinatie 401 bestaat uit een tafel gekoppeld aan een legbord, waardoor een functionele en compacte werkplek ontstaat die optimale bureauruimte biedt, maar ook efficiënte opbergmogelijkheden. De gesloten opbergruimte is voorzien van stalen schuifdeuren en legborden die aan de behoeften van de gebruiker kunnen worden aangepast. Deze opstelling kan worden aangepast aan een breed scala van toepassingen en kan worden aangevuld met kabelbeheeroplossingen, verdeelschotten en andere componenten om de functionaliteit en organisatie te verbeteren.

€ 770,00

De verrijdbare trolleys van New Order zijn voorzien van een bovenblad en worden geleverd met één lade en een open legbord eronder of met een gesloten eenheid met drie laden. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een vergrendelingssysteem.

€ 925,00

New Order Combinatie 303 bestaat uit een grote, gesloten opbergruimte met een verstelbaar element en open element. Deze combinatie biedt een efficiënte en flexibele oplossing voor ruimtebeheer waarbij voorwerpen veilig kunnen worden opgeborgen of open kunnen worden uitgestald. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, schalen en laden toe te voegen om het uitzicht en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.495,00

New Order Combinatie 201 bestaat uit een grote, gesloten opbergruimte met een verstelbaar element en open element. Deze combinatie biedt een efficiënte en flexibele oplossing voor ruimtebeheer waarbij voorwerpen veilig kunnen worden opgeborgen of open kunnen worden uitgestald. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, schalen en laden toe te voegen om het uitzicht en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 2.030,00

New Order Combinatie 203 bestaat uit een open plank, gesloten kastjes en bovenbakje, en vervult daarmee een breed scala aan organisatie- en opbergbehoeften. De gesloten deuren verbergen de inhoud op efficiënte wijze, terwijl de open bovenladen veilig een verscheidenheid aan kleine of grote voorwerpen kunnen opbergen. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 635,00

De New Order ladekast combinatie 102 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit twee eenheden die met een dubbel profiel met elkaar zijn verbonden en heeft een open ontwerp dat de gebruiker in staat stelt voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.505,00

De New Order ladekast combinatie 204 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit twee eenheden die met een dubbel profiel met elkaar zijn verbonden en heeft een open ontwerp dat de gebruiker in staat stelt voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.730,00

De New Order kast combinatie 502 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit zes lagen met een gesloten element. 

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.855,00

De New Order kast combinatie 701 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit acht lagen met een gesloten element. 

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 895,00

New Order Bench Combination 150 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Are you interested in a another bench combination? Book an appointment for personal advice in one of our HAY stores.

€ 635,00

New Order Bench Combination 100 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je een andere combinatie bench? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 3.551,00

New Order Combination 702 bestaat uit een flexibele combinatie van open rekken en gesloten opbergruimte, met een modulair systeem dat een functionele en esthetische opbergoplossing biedt. De geïntegreerde schuifdeuren zijn gemaakt van gepoedercoat staal en kunnen worden afgestemd op de kleur van het raster om een naadloze, uniforme uitstraling te creëren of worden aangepast met contrasterende kleuren. Het systeem kan worden uitgebreid met panelen, deuren, trays en laden om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen en zo oneindig veel combinaties en toepassingen te creëren.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.430,00

New Order Combination 401 biedt een flexibele combinatie van gesloten en open opbergruimte, waarbij het rekkensysteem met vijf schappen een functionele en esthetische boekenplank en opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Het geïntegreerde schap is voorzien van houten deuren en panelen die de uniformiteit van het rastersysteem doorbreken, waarbij het natuurlijke materiaal een effectief contrast vormt en warmte toevoegt aan het industriële aluminium. Zowel de aluminium- als de fineerelementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuropties, met de mogelijkheid om panelen, deur, laden en schalen aan te passen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.385,00

New Order Combination 501 heeft een eenvoudig, modulair ontwerp. De constructie met zes planken biedt een flexibele en esthetische boekenplank voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp met meerdere schappen stelt de gebruiker in staat een breed scala aan voorwerpen te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, lades en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.325,00

New Order Combination 205 bestaat uit een open legplank en een gesloten hoge lade die aan de voor- of zijkant van de structuur kan worden toegevoegd, waardoor een uniforme uitstraling ontstaat die kan worden gebruikt voor thuis- of kantooroplossingen. De hoge lade is voorzien van een push-to-open mechanisme en een soft close actie die geïntegreerd is in het greeploze ontwerp voor optimale functionaliteit en efficiëntie. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit te personaliseren, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 475,00

New Order Combination 101 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp stelt de gebruiker in staat voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

HAY New Order collectie

De New Order collectie bestaat uit een modulair opbergsysteem en een modulair tafelsysteem. Je kunt zelf bepalen of je de meubelstukken apart koopt of dat je items combineert. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het opbergsysteem en de New Order Table uit deze collectie samen te voegen. Zo creëer jij de werkplaats die jij wil. Of gebruik het opberg- en tafelsysteem in jouw eigen interieur. Zo kan het opbergsysteem dienen als boekenkast, kamerverdeler of zet jouw favoriete items in de kast zodat jij ze altijd kunt zien.

Jij bepaalt

Alle elementen van HAY's New Order collectie zijn van aluminium gemaakt. Je kunt scheidswanden, opbergplaatsen, verstopplekjes voor kabels en nog meer toevoegen aan de HAY New Order tafel. Of voeg deuren, bakjes of laden toe aan het opbergsysteem. Heb je interesse in een van de items van de New Order collectie? Kom even langs in een van onze winkels in Amsterdam of Rotterdam. Dan kijken we samen naar de opties voor deze collectie.

Designer

De Duitse ontwerper Stefan Diez heeft deze collectie ontworpen. Stefan experimenteert graag met verschillende materialen en vindt duurzaamheid en kwaliteit ontzettend belangrijk in het process van zijn ontwerpen. Omdat we steeds meer werk achter onze computer doen, staan we steeds verder van de fysieke elementen van ons werk. Door een groot en leeg oppervlakte te creëren bij het tafelsysteem en het opbergsysteem wil Stefan mensen de mogelijkheid geven om hun fysieke werk een plaats te geven.

Service

Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!