• HAY New Order Kast 100x179cm
keyboard_arrow_down
HAY New Order Kast 100x179cm
zoom_in

New Order Kast 100x179cm

€ 1.385,00
Combinatie
Kleur
Aantal
event Levertijd 2-4 weken

New Order Combination 501 heeft een eenvoudig, modulair ontwerp. De constructie met zes planken biedt een flexibele en esthetische boekenplank voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp met meerdere schappen stelt de gebruiker in staat een breed scala aan voorwerpen te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, lades en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

 

HAY.nl is een CBW-erkende webshop

 

Gratis bezorging vanaf €30,- in NL en BE

 

Officiële HAY Partner

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

MONTAGE
Elke New Order kast wordt in losse onderdelen bij jou thuis geleverd. Bekijk de instructievideo om te weten hoe je de kast het beste in elkaar kan zetten.

AFMETING
B100 X D34 X H144 cm

MATERIAAL
Gepoedercoat aluminium.

KLEUR
Army, Lichtgrijs, Charcoal, Rood 

VEILIGHEID
New Order Combinatie 501 wordt met wandbeugels of vloerveiligheidsbeugels vastgezet. Zo blijft de New Order netjes op zijn plek. De beugels worden bij het product geleverd. Kies bij je aankoop wat voor beugels je graag bij je combinatie wilt hebben.

DESIGNER
Stefan Diez

NEW ORDER 501
Met een eenvoudige constructie van duurzame materialen is de New Order 501 kast ideaal te gebruiken in de hal of op kantoor.

Let op: New Order wordt speciaal op jouw verzoek samengesteld en is daarom uitgesloten van het herroepingsrecht.