New Order Bench

New Order van HAY is een multifunctioneel en innovatief kastensysteem, dé perfecte oplossing voor alle kantooromgevingen. Alle onderdelen zijn los waardoor je jouw droom werkplaats kunt creëren.

New Order Bench

Actieve filters

€ 895,00

New Order Bench Combination 150 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Are you interested in a another bench combination? Book an appointment for personal advice in one of our HAY stores.

€ 635,00

New Order Bench Combination 100 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je een andere combinatie bench? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.