New Order

New Order van HAY is een multifunctioneel en innovatief kastensysteem, dé perfecte oplossing voor alle kantooromgevingen. Alle onderdelen zijn los waardoor je jouw droom werkplaats kunt creëren. Bestel jouw favoriete item via HAY.nl en laat het snel & gemakkelijk gratis thuisbezorgen in Nederland en België.

Meer

New Order

Actieve filters

New Order van HAY is een multifunctioneel en innovatief rekkensysteem, uitgevoerd in aluminium. Dit modulaire kastensysteem is de ideale oplossing voor alle kantooromgevingen! De meubels kunnen als losse elementen worden gebruikt (bijv. als dressoir) of worden gecombineerd. De planken kunnen tot 1,5 meter breed zijn. Combineer open en dichte vakken voor een speels karakter.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.754,00

HAY's New Order Tafel is ontworpen door Stefan Diez. Deze NO Tafel hoort bij het veelzijdige en modulaire systeem New Order. Gebruik deze tafel als eettafel in je eetkamer of als bureau in je kantoorruimte. De New Order Tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Ontwerp je eigen New Order combinatie met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 3.120,00

New Order Tafelcombinatie 401 bestaat uit een tafel gekoppeld aan een legbord, waardoor een functionele en compacte werkplek ontstaat die optimale bureauruimte biedt, maar ook efficiënte opbergmogelijkheden. De gesloten opbergruimte is voorzien van stalen schuifdeuren en legborden die aan de behoeften van de gebruiker kunnen worden aangepast. Deze opstelling kan worden aangepast aan een breed scala van toepassingen en kan worden aangevuld met kabelbeheeroplossingen, verdeelschotten en andere componenten om de functionaliteit en organisatie te verbeteren.

€ 770,00

De verrijdbare trolleys van New Order zijn voorzien van een bovenblad en worden geleverd met één lade en een open legbord eronder of met een gesloten eenheid met drie laden. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een vergrendelingssysteem.

€ 925,00

New Order Combinatie 303 bestaat uit een grote, gesloten opbergruimte met een verstelbaar element en open element. Deze combinatie biedt een efficiënte en flexibele oplossing voor ruimtebeheer waarbij voorwerpen veilig kunnen worden opgeborgen of open kunnen worden uitgestald. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, schalen en laden toe te voegen om het uitzicht en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.495,00

New Order Combinatie 201 bestaat uit een grote, gesloten opbergruimte met een verstelbaar element en open element. Deze combinatie biedt een efficiënte en flexibele oplossing voor ruimtebeheer waarbij voorwerpen veilig kunnen worden opgeborgen of open kunnen worden uitgestald. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, schalen en laden toe te voegen om het uitzicht en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 2.030,00

New Order Combinatie 203 bestaat uit een open plank, gesloten kastjes en bovenbakje, en vervult daarmee een breed scala aan organisatie- en opbergbehoeften. De gesloten deuren verbergen de inhoud op efficiënte wijze, terwijl de open bovenladen veilig een verscheidenheid aan kleine of grote voorwerpen kunnen opbergen. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 635,00

De New Order ladekast combinatie 102 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit twee eenheden die met een dubbel profiel met elkaar zijn verbonden en heeft een open ontwerp dat de gebruiker in staat stelt voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.505,00

De New Order ladekast combinatie 204 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit twee eenheden die met een dubbel profiel met elkaar zijn verbonden en heeft een open ontwerp dat de gebruiker in staat stelt voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.730,00

De New Order kast combinatie 502 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit zes lagen met een gesloten element. 

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.855,00

De New Order kast combinatie 701 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Dit langere model bestaat uit acht lagen met een gesloten element. 

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 895,00

New Order Bench Combination 150 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Are you interested in a another bench combination? Book an appointment for personal advice in one of our HAY stores.

€ 635,00

New Order Bench Combination 100 biedt een flexibele en esthetische zit- en opbergoplossing voor gangen in woningen of kantoren. Dit langere model heeft een bovenblad in diverse stof- en lederopties, en biedt extra zitplaatsen of kan worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen en te organiseren, terwijl het van alle kanten gemakkelijk toegankelijk is. Zowel het aluminium raster als het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je een andere combinatie bench? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 3.551,00

New Order Combination 702 bestaat uit een flexibele combinatie van open rekken en gesloten opbergruimte, met een modulair systeem dat een functionele en esthetische opbergoplossing biedt. De geïntegreerde schuifdeuren zijn gemaakt van gepoedercoat staal en kunnen worden afgestemd op de kleur van het raster om een naadloze, uniforme uitstraling te creëren of worden aangepast met contrasterende kleuren. Het systeem kan worden uitgebreid met panelen, deuren, trays en laden om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen en zo oneindig veel combinaties en toepassingen te creëren.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.430,00

New Order Combination 401 biedt een flexibele combinatie van gesloten en open opbergruimte, waarbij het rekkensysteem met vijf schappen een functionele en esthetische boekenplank en opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Het geïntegreerde schap is voorzien van houten deuren en panelen die de uniformiteit van het rastersysteem doorbreken, waarbij het natuurlijke materiaal een effectief contrast vormt en warmte toevoegt aan het industriële aluminium. Zowel de aluminium- als de fineerelementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuropties, met de mogelijkheid om panelen, deur, laden en schalen aan te passen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 1.385,00

New Order Combination 501 heeft een eenvoudig, modulair ontwerp. De constructie met zes planken biedt een flexibele en esthetische boekenplank voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp met meerdere schappen stelt de gebruiker in staat een breed scala aan voorwerpen te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, lades en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.325,00

New Order Combination 205 bestaat uit een open legplank en een gesloten hoge lade die aan de voor- of zijkant van de structuur kan worden toegevoegd, waardoor een uniforme uitstraling ontstaat die kan worden gebruikt voor thuis- of kantooroplossingen. De hoge lade is voorzien van een push-to-open mechanisme en een soft close actie die geïntegreerd is in het greeploze ontwerp voor optimale functionaliteit en efficiëntie. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit te personaliseren, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

€ 475,00

New Order Combination 101 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een open opbergmeubel op wielen dat een flexibele en esthetische opbergoplossing biedt voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp stelt de gebruiker in staat voorwerpen, zoals een tv of andere mediacomponenten, te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium rooster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, waardoor oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

€ 1.855,00

De New Order combinatie 701 bestaat uit een eenvoudig, modulair ontwerp, met een constructie van acht schappen en biedt een flexibele en esthetische boekenplank voor thuis of op kantoor. Het open ontwerp met meerdere schappen maakt het mogelijk om een breed assortiment aan voorwerpen te presenteren en te organiseren, terwijl de toegang van alle kanten gemakkelijk is. Het aluminium raster is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de mogelijkheid om panelen, deuren, lades en laden toe te voegen om het uiterlijk en de functionaliteit aan te passen, zodat oneindig veel combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

Ontwerp je eigen kast met behulp van de New Order Configurator. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies in één van onze HAY winkels.

Multifunctioneel en innovatief kastensysteem

New Order is ontwikkeld in een samenwerking tussen HAY en Stefan Diez. De collectie bevat tafels, panelen, laden en deuren, evenals oplossingen voor een slimme werkplek. New Order kan worden geïnstalleerd met behulp van een enkele inbussleutel. New Order is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van een drukke en steeds veranderde kantooromgeving, maar ook aan de opslagbehoeften in je eigen huis. Alle elementen zijn modulair, waardoor oneindige combinaties en toepassingen mogelijk zijn.

HAY's new order kastensysteem is een multifunctioneel en innovatief rekkensysteem, uitgevoerd in aluminium. Dit modulaire kastensysteem is ideaal voor alle kantooromgevingen. Je kunt de meubels als losse elementen gebruiken of alles combineren.

Oneindige combinaties en toepassingen

De aluminium meubels van New Order kunnen als losse elementen worden gebruikt of worden gecombineerd. Combineer open en dichte vakken voor een speels karakter. Hiernaast is de New Order kast ook geschikt voor in jouw woon- of slaapkamer. Wat dacht je van een zelf samengestelde boekenkast of een HAY new order dressoir?

HAY Winkels

Je bent meer dan welkom om het New Order systeem te zien, te voelen en te gebruiken in één van onze HAY winkels in Amsterdam en Rotterdam en onze mensen zullen je voorzien van alle informatie die jij nodig hebt. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de perfecte oplossing voor je behoeften.

Online bestellen: snel en gemakkelijk

We bieden een selectie New Order aan in onze webwinkel. Deze items worden gratis bij jou thuisbezorgd. Wij bezorgen in Nederland en België. Ben je op zoek naar een betaalbaar exemplaar online? Misschien vind jij jouw droomexemplaar wel in onze outlet voor een mooie prijs! Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat je er bij bent!

Vragen over jouw design kast?

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Heb je vragen? We zijn meer dan blij om je vragen te beantwoorden of een volledig op maat gemaakt offerte van je ontwerp toe te sturen.