Neu 12 Stoel

Het maakt niet uit of je gaat dineren, studeren, werken of relaxen in je stoel, je Neu is er voor je. Deze ergonomische stoel is gemaakt van verfijnd gegoten plastic en heeft een prachtig houten onderstel.

Neu 12 Stoel

Actieve filters

€ 315,00

De Neu 12 stoel van de collectie van HAY is een praktische stoel, gemaakt van verfijnd gegoten plastic. De ergonomisch gevormde zitting is namelijk versterkt met een aluminium constructie onder de stoel, waardoor de Neu 12 extra sterk is. Door het prachtige houten onderstel is deze stoel in verschillende ruimtes inzetbaar, zowel in de eetkamer als op kantoor. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 505,00

De gestoffeerde versie van de Neu 12 stoel van de collectie van HAY is een praktische stoel, gemaakt van verfijnd gegoten plastic. De ergonomisch gevormde zitting is namelijk versterkt met een aluminium constructie onder de stoel, waardoor de Neu 12 extra sterk is. Door het prachtige houten onderstel is deze stoel in verschillende ruimtes inzetbaar, zowel in de eetkamer als op kantoor. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.