Neu 12 Barkruk

De Neu barkruk beschikt over een ergonomisch gevormde shell met een hoge, ondersteunende rug. Het comfort en de veelzijdigheid maken het de ideale als barkruk in zowel zakelijke als particuliere ruimtes.

Neu 12 Barkruk

Actieve filters

€ 415,00

De Neu 12 barkruk met houten poten beschikt over een ergonomisch gevormde shell met een hoge, ondersteunende rug, en is versterkt met een aluminium constructie onder de barstoel om extra sterkte en duurzaamheid te bieden. Het comfort en de veelzijdigheid maken het de ideale keuze voor gebruik als barkruk in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 605,00

De Neu 12 Gestoffeerde barkruk van HAY heeft lange slanke poten in massief hout die het karakteristieke silhouet verbeteren en verlengen. De Neu 12 beschikt over een ergonomisch gevormde shell met een hoge, ondersteunende rug, en is versterkt met een aluminium constructie onder de stoel om extra sterkte en duurzaamheid te bieden Het comfort en de veelzijdigheid maken het de ideale keuze voor gebruik als barkruk in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.