Mags Kussens

Op zoek naar comfortabele en duurzame kussens? Deze kussens uit de Mags serie van HAY worden gekenmerkt door de afgeronde randen en zachtheid.

Mags Kussens

Actieve filters

€ 200,00 € 160,00

Deze kussens uit de Mags serie van HAY worden gekenmerkt door de afgeronde randen. De kussens zijn erg comfortabel en duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van duurzaam schuim met een hoge densiteit. Het schuim is bedekt met een extra laag vulling voor extra zachtheid. Je kunt met dit kussen alle kanten op, want het kussen is te bestellen in veel verschillende stoffen en kleuren.

€ 200,00 € 160,00

Deze design kussens uit de Mags serie van HAY worden gekenmerkt door de afgeronde randen. De kussens zijn erg comfortabel en duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van duurzaam schuim met een hoge densiteit. Het schuim is bedekt met een extra laag vulling voor extra zachtheid. Je kunt er alle kanten mee op, want het kussen is te bestellen in veel verschillende stoffen en kleuren. 

€ 200,00 € 160,00

Deze loungeset kussens uit de Mags serie van HAY worden gekenmerkt door de afgeronde randen. De kussens zijn erg comfortabel en duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van duurzaam schuim met een hoge densiteit. Het schuim is bedekt met een extra laag vulling voor extra zachtheid. Je kunt met deze bank kussens alle kanten op, want ze zijn te bestellen in veel verschillende stoffen en kleuren.