Mags 2,5-zitsbank

Wil jij de baas zijn over het ontwerp van jouw bank? Kies voor onze 2,5-zitsbank uit onze MAGS-collectie. De 2,5-zitsbanken zijn super comfortabel, modulair en je gaat zelf over de vorm, stof en kleur van de bank.

Mags 2,5-zitsbank

Actieve filters

€ 3.520,00 € 2.816,00

Mags Sofa van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. 

Mags Sofa zoals getoond op de afbeelding:  2,5-zitsbank Hallingdal 130

 

€ 3.100,00 € 2.480,00

Mags Sofa van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags banken collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de HAY bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze 2,5 zits bank is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen en kleuren voor de bank uit te kiezen.

Mags Sofa zoals getoond op de afbeelding: HAY 2,5-zitsbank

 

€ 6.880,00 € 5.504,00

Mags Sofa 2,5-zitsbank Combinatie 1 in Sense SEN0258 van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen.  

€ 7.500,00 € 6.000,00

Mags Sofa 2,5-zitsbank Combinatie 1 in Sense  van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen.  

€ 3.320,00 € 2.656,00

Mags Sofa 2,5-zitsbank Combinatie 1 in Steelcut Trio 124 van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit is een bankstel op maat, dus deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen. 

€ 3.100,00 € 2.480,00

Mags Sofa 2,5-zitsbank Combinatie 1 in Swarm Multi Colour van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit is een bankstel op maat, dus deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen. 

€ 3.520,00 € 2.816,00

Mags Sofa 2,5-zitsbank Combinatie 1 in Hallingdal 116 van HAY is een comfortabele en minimalistische bank.De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit is een bankstel op maat, dus deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen. 

€ 2.950,00 € 2.360,00

De Mags Sofa van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze zitbank is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen.