Houten Banken

In onze HAY.nl vind je een uitgebreide collectie houten banken. Ben je op zoek naar een houten eettafel bank of een bankje met een houten onderstel? Of ga je voor een uitvoering met een gepoedercoat frame? Wij hebben het allemaal in de collectie.

Meer

Houten Banken

Actieve filters

€ 1.125,00

HAY's Triangle Leg bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de bench en tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. Het bankje is vervaardigd in massief eiken met een geoliede-, gezeepte- of helder gelakte afwerking.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 425,00

CPH215 is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze slim ontworpen 12-delige collectie voor de kleinere leefruimtes bestaat uit diverse eettafels, koffietafels en bankjes. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat. Dit zorgt voor een mat en glad oppervlak dat geen vingerafdrukken achterlaat en makkelijk schoon te maken is.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 2.669,00

De Arbour Club Sofa, het nieuwste lid van de Arbour-familie van Andreas Engesvik en Daniel Rybakken, deelt hetzelfde concept dat design de constructie moet volgen, en is geassembleerd uit afzonderlijke componenten die onafhankelijk van elkaar zijn geproduceerd voor optimaal comfort, kwaliteit en efficiëntie.

Minimalistisch ontwerp van houten banken

De houten banken Pyramid Bench 12 en Pyramid Bench 11 maken onderdeel uit van HAY’s Pyramid collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende tafels, bureaus en banken. Dankzij HAY en Ahrend is deze Dutch design klassieker (1959) ontworpen door Wim Rietveld weer op de markt gebruikt. Combineer deze houten eettafel banken met een Pyramid tafel.

CPH Deux collectie

De CPH215 Bench behoort tot de CPH Deux collectie. De Copenhague Deux van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze slim ontworpen 12-delige collectie voor de kleinere leefruimtes bestaat uit eettafels, koffietafels en bankjes. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat op basis van nanotechnologie. Dit zorgt voor een mooi mat en glad oppervlak dat makkelijk schoon te maken is.

Bestel jouw houten banken online of in de winkel

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou jij graag geadviseerd willen worden over de verschillende kleur- en materiaalmogelijkheden bij onze houten banken? Wij helpen je graag in één van de HAY winkels. Bij HAY HOUSE Amsterdam en HAY Rotterdam kun je de verschillende houten eettafel banken in het echt testen en bewonderen.

Online winkelen

Heb jij ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig en weet je precies welke houten bank je wilt kopen? Bestel dan jouw nieuwe meubel via onze online shop, net zo gemakkelijk! Deze wordt namelijk gratis thuis geleverd. Wij bezorgen in Nederland en België.