Houten Banken

In onze HAY.nl vind je een uitgebreide collectie houten banken. Ben je op zoek naar een houten eettafel bank of een bankje met een houten onderstel? Of ga je voor een uitvoering met een gepoedercoat frame? Wij hebben het allemaal in de collectie.

Meer

Houten Banken

Actieve filters

€ 1.499,00

HAY's Triangle Leg bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. Het houten bankje voor binnen is vervaardigd in massief eiken met een geoliede-, gezeepte- of helder gelakte afwerking. Je kunt de Triangle Leg bench gebruiken als houten halbankje, balkon bank of wandbank.

€ 535,00

CPH Deux 215 is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat. Dit zorgt voor een mat en glad oppervlak dat geen vingerafdrukken achterlaat en makkelijk schoon te maken is. Het houten bankje kan gebruikt worden als hal bankje, bijzettafel of als bank voor bij de eettafel.

CPH Deux 215 is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 1.099,00

Pyramid Bench Bank 12 is een klein bankje dat onderdeel uitmaakt van HAY's Pyramid collectie. Deze collectie (1959) is oorspronkelijk ontworpen door Wim Rietveld voor Ahrend. Dankzij HAY en Ahrend is deze Dutch design klassieker weer leverbaar voor een nieuwe generatie. Gebruik de Pyramid Bench 12 als 2 zits bankje in de hal, op het balkon of aan de Pyramid Tafel.

Minimalistisch ontwerp van houten banken

De houten banken Pyramid Bench 12 en Pyramid Bench 11 maken onderdeel uit van HAY’s Pyramid collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende tafels, bureaus en banken. Dankzij HAY en Ahrend is deze Dutch design klassieker (1959) ontworpen door Wim Rietveld weer op de markt gebruikt. Combineer deze houten eettafel banken met een Pyramid tafel.

CPH Deux collectie

De CPH215 Bench behoort tot de CPH Deux collectie. De Copenhague Deux van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze slim ontworpen 12-delige collectie voor de kleinere leefruimtes bestaat uit eettafels, koffietafels en bankjes. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat op basis van nanotechnologie. Dit zorgt voor een mooi mat en glad oppervlak dat makkelijk schoon te maken is.

Bestel jouw houten banken online of in de winkel

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou jij graag geadviseerd willen worden over de verschillende kleur- en materiaalmogelijkheden bij onze houten banken? Wij helpen je graag in één van de HAY winkels. Bij HAY HOUSE Amsterdam en HAY Rotterdam kun je de verschillende houten eettafel banken in het echt testen en bewonderen.

Online winkelen

Heb jij ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig en weet je precies welke houten bank je wilt kopen? Bestel dan jouw nieuwe meubel via onze online shop, net zo gemakkelijk! Deze wordt namelijk gratis thuis geleverd. Wij bezorgen in Nederland en België.