Hoge Tafels

HAY’s collectie hoge tafels bestaat uit moderne, kwalitatieve en minimalistische design tafels. In onze HAY.nl vind je de gehele collectie. Bestel jouw favoriete design items en laat het snel & gemakkelijk gratis thuisbezorgen in Nederland en België.

Meer

Hoge Tafels

Actieve filters

€ 799,00

De HAY Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jorgensen ontworpen voor HAY. De collectie bestaat uit simpele en functionele meubels, echter allen met een hoge mate van esthetiek in zich. De Loop Stand tafel is te gebruiken als bureau of eettafel en voorzien van een tafelblad met een toplaag van linoleum of laminaat. Verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

€ 479,00

HAY's Revolver Tafel is dé perfecte toevoeging aan de reeds bestaande Revolver krukken. Deze tafel - ontworpen door Leon Ransmeier - is gemaakt van gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Qua functionaliteit biedt de ronde voetensteun ondersteuning en zorgen de haken aan de tafelpoten ervoor dat jassen en tassen veilig opgehangen kunnen worden.

€ 415,00

Neu Table High is de nieuwste toevoeging aan HAY's Neu Collectie. Deze industriële bartafel is te gebruiken in allerlei omgevingen, zowel binnen- als buitenshuis. De tafel is ideaal te combineren met de barkrukken van onze AAC collectie.

Ruim assortiment ronde hoge tafels

HAY’s Revolver Tafel is 105 cm hoog en is dé perfecte toevoeging aan de reeds bestaande Revolver krukken. De ronde voetensteun biedt ondersteuning en aan de haken aan de tafelpoten kun je jassen en tassen ophangen. 
De Terrazzo Table High komt in twee verschillende hoogtes: H95 cm en H105 cm. Deze tafel is geschikt voor zowel openbare als particuliere omgevingen.

Minimalistisch & functioneel ontwerp

HAY’s Loop Stand collectie bestaat uit simpele en functionele meubels, echter allen met een hoge mate van esthetiek in zich. Deze tafel is voorzien van een tafelblad met een toplaag van linoleum of laminaat. De hoge tafel van H97 cm is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Betaalbaar design

Op zoek naar een mooie en betaalbare hoge tafel online? Misschien vind jij jouw droomexemplaar wel in onze outlet voor een mooie prijs. Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat je er snel bij bent!

Online bestellen: snel en gemakkelijk

Zijn de winkels gesloten en heb je ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig? Bestel de producten dan online via onze webwinkel, net zo gemakkelijk! In onze HAY.nl vind je de gehele HAY collectie design tafels. Ook niet geheel onbelangrijk: wij bezorgen de tafel gratis bij jou thuis in Nederland en België.

Vragen over jouw design eettafel?

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou je de collectie tafels graag eerst in het echt willen bewonderen voordat je overgaat tot een aankoop? Geen probleem, wij helpen je bij HAY graag verder! Je bent van harte welkom in één van onze winkels in Amsterdam en Rotterdam.