• FDB J110 stoel
  • FDB J110 stoel
keyboard_arrow_down
FDB J110 stoel
zoom_in

FDB J110 stoel

€ 345,00
Afwerking
Aantal
event Levertijd 1-3 weken

De J110 stoel - ontworpen door Poul M. Volther voor HAY - heeft een klassieke belijning, het ontwerp gaat al heel wat jaren mee. Het is een houten design stoel die in elk interieur past. In 2011 werd de houten stoel opnieuw op de markt gebracht, na eerdere successen in de zestiger jaren. De hoge rugleuning en armleuningen geven de eetkamerstoel een prachtige uitstraling.

 

HAY.nl is een CBW-erkende webshop

 

Gratis bezorging vanaf €30,- in NL en BE

 

Officiële HAY Partner

AFMETING
B53 x D60 x H44,5/106 cm

MATERIAAL
Beuken

KLEUR
Zwart gelakt (op waterbasis), dusty grey (op waterbasis), nature, raspberry (op waterbasis), stone grey (op waterbasis), wit gelakt (op waterbasis)

HOUTEN EETKAMERSTOELEN
De J110 stoel - ontworpen door Poul M. Volther voor HAY - heeft een klassieke belijning, het ontwerp gaat al heel wat jaren mee. Het is een houten design stoel die in elk interieur past. In 2011 werd de houten stoel opnieuw op de markt gebracht, na eerdere successen in de zestiger jaren. De hoge rugleuning en armleuningen geven de eetkamerstoel een prachtige uitstraling. 

Deze beukenhouten stoel met hoge rugleuning is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

Vergelijkbare producten: