• HAY CPH 20
  • HAY CPH 20
  • HAY CPH 20
keyboard_arrow_down
HAY CPH 20
zoom_in

CPH 20 Ronde Tafel

€ 379,00
Onderstel
Tafelblad
Maat
Aantal
event Levertijd 3-5 weken - sommige langer dan 8 weken

HAY's CPH20 is onderdeel van de uitgebreide Copenhague collectie. De CPH 20 tafel is voorzien van een rond tafelblad en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, formaten en kleuren. Deze tafel - ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec - is perfect voor intiemere bijeenkomsten en vergaderingen als voor grotere café-achtige omgevingen.

 

HAY.nl is een CBW-erkende webshop

 

Gratis bezorging vanaf €30,- in NL en BE

 

Officiële HAY Partner

Wil je de CPH 20 tafel meteen in huis hebben? Bekijk onze laatste kans pagina voor de laatste CPH 20 tafels met een mat gelakt eiken onderstel. 

AFMETING
Ø50 x H49 cm
Ø90 x H74  cm
Ø120 x H74 cm
Ø70 x H105 cm

MATERIAAL
Onderstel: Massief FSC eiken
Tafelblad: FSC multiplex met eiken fineer, linoleum of laminaat

KLEUREN
Onderstel: gezeept eiken, gelakt eiken (op waterbasis), zwart gelakt eiken (op waterbasis), gelakt walnoot
Tafelblad: zwart linoleum, grijs linoleum, groen linoleum, gebroken wit linoleum, gelakt eiken fineer (op waterbasis), zwart gelakt eiken fineer (op waterbasis), wit laminaat, gelakt walnoot

DESIGNER
Ronan & Erwan Bouroullec

ONDERHOUD LINOLEUM
Kies je voor een linoleum tafelblad? Dan raden we je aan om Forbo Monel reiniger erbij te bestellen. Linoleum is een natuurlijk product en heeft de juiste onderhoud nodig. Reinig regelmatig met Monel. De reiniger zorgt voor mindere aanhechting van het vuil en minder strepen in het blad.

CPH 20 RONDE TAFEL
De ronde tafels CPH20 en CPH25 hebben dezelfde karakteristieke schuine poten als de rest van de Copenhague-serie van de gebroeders Bouroullec en zijn voorzien van een rond tafelblad dat de technische expressie verzacht. Deze veelzijdige tafel is zowel geschikt voor intieme vergaderingen als voor grotere, café-achtige omgevingen en kan zowel in privéwoningen als in openbare ruimten worden gebruikt. De eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afmetingen, in met zeep afgewerkt en gelakt eiken, met tafelbladen in fineer, laminaat of linoleum.

Neem contact op met HAY Rotterdam of HAY Amsterdam voor meer informatie en om alle kleurstalen te zien voor het onderstel en tafelblad. Zou je graag de exacte levertijd willen weten? Neem ook dan contact op met één van onze winkels.